Macide IŞIK - Okul Müdürü

Macide IŞIK - Okul Müdürü

Gazi Üniversitesi “Çocuk Gelişimi ve Eğitimi” ve “Anaokulu Öğretmenliği” mezunudur. Çocuk kitapları yazarı olup yayınları bulunmaktadır.

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde Beyoğlu Kız Meslek Lisesi, Atikali İlköğretim Okulu ve Bahçeşehir Anaokulu’nda Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yapmasının ardından Bahçeşehir Anaokulu’ndaki görevini Müdür Yardımcısı olarak sürdürmüştür. Millî Eğitim Bakanlığı´ndaki görevine Esenyurt Şirinler Anaokulu’nda Okul Müdürü olarak devam etmiş olup 2018 yılından bu yana Okul Müdürlüğü görevini Bahçeşehir Anaokulu’nda sürdürmektedir.

Okul Öncesi Eğitimi alanında yaptığı çalışmalar ve yayınlar ile görevi süresince Millî Eğitim Bakanlığı, Valilik, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından verilmiş olan Takdir, Teşekkür, Başarı ve Üstün Başarı belgeleri ile Aylıkla ödülü bulunmaktadır.

Yeni eğitim yaklaşımlarını yakından takip ederek farklı alanlarda eğitim almaya devam etmektedir. Orman Okulu Lideri ve Permakültür PDC Eğitmeni olmasının yanı sıra Uluslararası geçerliliği olan sertifikalara sahiptir.  Permakültür alanında verdiği eğitimlere ek olarak “Millî Eğitim Bakanlığı/Öğretmenler Akademileri” kapsamında da Permakültür Eğitimleri vermektedir. TÜBİTAK projelerinde ve sosyal sorumluluk projelerinde görev almaktadır.

Bahçeşehir Anaokulu’nda permakültür felsefesine uygun olarak bahçe tasarımı ve uygulamalar yapmakta olup permakültür alanında danışmanlık çalışmaları yürütmektedir.

(212) 669 5684 Eposta